Hårprodukter

Kevin Murphy hårprodukterne stammer fra en af Australiens modeskabere,

som har arbejdet med de hotteste navne som Kylie Minogue og Beyonce. Efter at have arbejdet med stjerner som Kylie Minogue og Beyonce, har Kevin Murphy været den førende stylist på modeshows, tv-reklamer og film i mange år.


Med denne serie af hårprodukter får man det bedste fra både moden og design, kombineret med det bedste indhold fra naturen. Serien indeholder mange forskellige økologiske ingredienser, æteriske olier samt aromaterapi.

American Crew fortsætter med at være førende inden for skønhedspleje til mænd. Med et lidenskabeligt engagement inden for skønhedspleje til mænd vil vi gøre mændene salonegnede, give dem nye oplevelser og vise dem nye veje for, hvordan styling integreres i deres dagligdag.


Mange traditionelle barbersaloner forsvandt i løbet af 80'erne og 90'erne og blev udskiftet med saloner til kvinder.


Men tiderne har ændret sig, og mændene er tilbage...


American Crew ved, at et større antal mænd tænker på deres ydre fremtoning og vil se bedst muligt ud. Denne tendens med bevidste mænd vedrører alle aldre og baggrunde.

D:fi er en produkt linje der komplimenterer den uforudsigelige mode der hele tiden skifter.


Udgangspunktet for serien har siden lanceringen været, ud fra en simpel produktlinje at tillade brugeren at modificere sit udseende, sin attitude og sin livsstil.


Med styling produkter fra d:fi får du trendsætternes værktøj, så du kan style og sætte håret hvordan og hvornår du vil.


D:fi tillader dig at udfolde dig kreativt og udfordrer dig, der tør lidt mere!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend